Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Har du Årets Nyhetsrum?

Har du Årets Nyhetsrum?

Nu är arbetet igång med att nominera företag till det finaste priset inom digital-PR, Årets Nyhetsrum, igång. Den rutinerade Mynewsdesk-juryn har börjat gallra bland hundratals företag för att få fram de bästa inom varje kategori.

Årets Nyhetsrum 2012

​Årets Nyhetsrum är tävlingen där Mynewsdesks kunder gör upp om vem som bäst använder sitt nyhetsrum och dess funktioner. En vinnare utses i åtta kategorier av en kunnig och erfaren jury som består av Mynewsdesks medarbetare.

Så arbetar du med sociala medier i ditt företag

Det de flesta företag vill få ut av arbetet med sociala medier är att synas mer och förhoppningsvis också att få en direktkontakt med målgruppen. Sätt upp en strategi, välj ut vilka sociala medier ska arbeta med, gör det roligt och med finess.

Mynewsdesk Göteborg bjuder in till en perfekt kombination av nytta och nöje

Mynewsdesk Göteborg bjuder in till en perfekt kombination av nytta och nöje

Fredagen den 7 september arrangerar vi en after work i våra nya lokaler, som vi delar med DTRT Reklambyrå. Under eftermiddagen gästas vi av Kristofer “Dojan” Björkman, entreprenör inom nya medier som grundat och byggt upp bland annat MyNewsdesk, spray.se, MrJet och sfanytime.se. Vad Kristoffer kommer att prata om kan man aldrig säkert veta på förhand men troligt är att ni får en chans att lära er

Spegla ditt pressrum

Spegla ditt pressrum

Visste du att vi har en funktion där du kan spegla ditt Mynewsdesk-pressrum på din egen webbsida? Funktionen heter Hosted Newsroom och förenklar ditt PR-arbete betydligt. Allt det material du publicerar i ditt Mynewsdesk-pressrum kommer automatiskt upp i ditt speglade pressrum samtidigt som du också når ut via Mynewsdesks alla kanaler.

Digital KOMMUNikation och pr

Digital KOMMUNikation och pr

Vian Tahir, pressekreterare på Järfälla kommun och vinnare av Årets pressrum i kategorin offentlig sektor och ideella organisationer, delar med sig av sitt vinnande koncept för digital kommunikation i kommunal verksamhet.

Höstens första frukostseminarium blev snabbt fullbokad

Vi fick en fantastisk respons på höstens första frukostseminarium. Platserna blev uppbokade rekordsnabbt vilket resulterade i att många utav er inte fick någon plats. Men ni som inte hann få en plats behöver inte oroa er - i höst arrangerar vi ytterligare tre frukostar.

Mynewsdesk och Deski startar sammarbete för fortsatt tillväxt i Finland

Mynewsdesk och Deski startar sammarbete för fortsatt tillväxt i Finland

Mynewsdesk, den digitala PR-plattformen, tillkännagav i dag ett strategiskt samarbete med en av Finlands ledande kommunikationsbyråer Deski. Samarbetet innebär att Deski blir Mynewsdesks exklusiva återförsäljare i Finland och tar över all marknadsföring, försäljning och kundservice i landet.

Välkommen till Mynewsdesk Frukostseminarium

Välkommen till Mynewsdesk Frukostseminarium

Nu är det dags för höstens första inspirerande seminarium på Mynewsdesk. Vi får besök av copywritern Anna och journalisten Anders från Stockholms Skrivbyrå. De har båda lång erfarenhet av att arbeta med kommunikation, innehåll och textproduktion.

Kom med dina önskemål inför Mynewsday 2012!

Kom med dina önskemål inför Mynewsday 2012!

Äntligen är sommaren här, men på Mynewsdesk längtar vi redan till hösten. I oktober är det äntligen dags för Mynewsday igen - årets mest underhållande PR-evenemang.

Visa mer

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se