Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Mynewsdesks nya design

Mynewsdesks nya design

Mynewsdesk är mycket stolta över att i dag presentera vårt helt nya utseende. Den nya designen kommer att förenkla för dig och de du vill nå med ditt budskap. - Vi har lagt ner mycket tid på att lyfta fram våra kunders pressrum på startsidan så att de lättare når ut med det de vill säga, säger Jonny Strömberg en av utvecklarna bakom nya Mynewsdesk.

Välkommen till Mynewsday 2012!

Välkommen till Mynewsday 2012!

Nu är det dags att boka in årets PR-event. Mynewsdesk arrangerar för andra året i rad Mynewsday, ett evenemang för dig som älskar digital PR och kommunikation.

Tack för er hjälp!

Tack för er hjälp!

Vi på Mynewsdesk vill tacka våra kunder som svarade på vår kundundersökning. Tack för all feedback och alla bra idéer ni gett oss!

Mynewsdesk deltar i panelsamtal om HBTQ-frågor

Mynewsdesk deltar i panelsamtal om HBTQ-frågor

I samband med Stockholm Pride kommer Mynewsdesk delta i ett panelsamtal kring hur vi som arbetsgivare arbetar med HBTQ-frågor under rubriken ”Arbetsgivarna kommer ut”. Övriga deltagande företag är Arbetsförmedlingen, Apoteket, Hotel Hilton, Swedavia, Keolis och Proffice” .

Leventa inspirerade Mynewsdesk

Leventa inspirerade Mynewsdesk

Mynewsdesk startade veckan med en inspirerande föreläsning av Kinga och Andreas Sander från Leventa. De delade med sig av sin syn på Mynewsdesk och hur de blivit så framgångsrika användare.

Hitta nyheten i din organisation

Hitta nyheten i din organisation

Ditt företag ruvar på en mängd nyheter, många intressanta för både journalister och bloggare. Problemet kan vara att hitta dem. Här kommer några tips på hur du hittar dina nyheter.

Så skriver du ett pressmeddelande

Så skriver du ett pressmeddelande

Att skriva ett pressmeddelande kan för den ovane kännas skrämmande. Därför kommer här några tips för att hjälpa dig på vägen!

Vad händer i ditt konto?

Vad händer i ditt konto?

Från och med i måndags får du som är administratör för ett konto på Mynewsdesk mail om vad som händer i ert konto. Mailet är en sammanfattning över företagets aktivitet i Mynewsdesk den senaste veckan.

Så kan sociala medier hjälpa oss som säljer mot företag

Så kan sociala medier hjälpa oss som säljer mot företag

Allt fler företag går från en enkelriktad kommunikation med omvärlden till att använda webben för en äkta dialog med kunder och andra partner. Nu erbjuder webben oerhört spännande möjligheter till att värva leads, kunder och ambassadörer för ditt företag.

Visa mer

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se