Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Mynewsdesk på Social Media World Forum i London

Mynewsdesk på Social Media World Forum i London

Mynewsdesk växer över hela världen, och har under det senaste året etablerat sig allt mer i Storbritannien. Det blir extra tydligt nu, när Mynewsdesk för andra året i rad deltar på Social Media World Forum i London den 27-28 mars.
Mynewdesk finns inte bara på plats som utställare, utan har även Chief Operating Officer Jonathan Bean med som panedeltagare på en av de paneler som äger rum på tisda

Nu lanserar vi vårt självhjälpsforum!

Nu lanserar vi vårt självhjälpsforum!

Måndag 26e mars lanseras Mynewsdesks självhjälpsforum – Med ett knapptryck får ni snabbt och enkelt svar på era frågor och funderingar.

Mynewsdesk välkomnar sin 100:e anställda

Som en del av en internationell expansion förstärktes Mynewsdesk i början av 2012 med 20 nya kollegor. Den magiska gränsen 100 anställda passerades, och det var Jonatan Jansson som var den utvalda.

Vinnarna i Årets Pressrum 2011

Vinnarna i Årets Pressrum 2011

Mynewsdesks hårda, men rättvisa, jury har nu korat de värdiga vinnarna i Årets Pressrum 2011. Här är företagen som bäst har använt Mynewsdesk för att lyckas med sin pr under året som gått.

Vi räknar ner till Årets Nyhetsrum!

Vi räknar ner till Årets Nyhetsrum!

Det närmar sig. Vilka företag vinner ära och berömmelse i kampen om Årets Nyhetsrum 2011? Den publika omröstningen är öppen fram till 6 december.

SIME och hjärnscanning för bättre marknadsföring

SIME och hjärnscanning för bättre marknadsföring

Igår hade vi chans att besöka SIME, enligt dem själva norra Europas största konferens om Internet och digitala möjligheter, med arrangemang i Wien, Amsterdam, Barcelona och Stockholm.

Visa mer

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se