Gå direkt till innehåll
Nu lanserar vi vårt självhjälpsforum!

Pressmeddelande -

Nu lanserar vi vårt självhjälpsforum!

Måndag 26e mars lanseras Mynewsdesks självhjälpsforum – Med ett knapptryck får ni snabbt och enkelt  svar på era frågor och funderingar.

Hur fungerar självhjälpsforumet?
När ni skriver in en fråga i forumet och någon tidigare ställt samma fråga kommer ni direkt att få upp det svaret. I de fall där ni är den första att ställa en fråga kommer vår Kundservice att så snabbt som möjligt svara er. Svaret kommer sedan att sparas så att andra kan läsa och kommentera det.

Vart ni än befinner er på Mynewsdesk.com kommer ni att se fliken ”Kontakta Mynewsdesk”. Om ni har en supportfråga eller fundering klickar ni där. Ni får då upp bilden ovan med de fyra flikarna. Välj först om ni vill ställa en fråga, lämna ett förslag, rapportera ett problem eller ge oss beröm. Sedan skriver ni in ärendet i textrutan under.

Genom självhjälpsforumet vill vi engagera er, våra användare mer i Mynewsdesk och utvecklingen av vår produkt. Vi vill ha era förslag och frågor!

Självhjälpsforumet utvecklas av företaget Kundo.se och en av personerna bakom det är Mynewsdesks egen David Billskog. David är en av våra utvecklare som dagligen jobbar för att förbättra tjänsten och göra ert digitala PR-arbete så effektivt som möjligt.

Under lanseringen kommer vår chattfunktion att tas ur bruk i en månad, eftersom ni då ställer era frågor via självhjälpsforumet istället. Men det är fortfarade vi, ditt glada Kundservice-gäng, som svarar på dina frågor och vi lägger högsta prioritet på att besvara dem så snabbt som möjligt!

Ämnen

Kategorier


För mer information om Mynewsdesk, följ oss på:

Newsroom
Google+
Twitter

Facebook
Linkedin
YouTube
Flickr
Slideshare

Mynewsdesk – The News Exchange Site

Mynewsdesk matchar intresserade användare med relevant information- som pressmeddelanden, dokument, videor och bilder - helt på användarnas villkor. Allt material sökmotoroptimeras omedelbart och publiceras automatiskt i sociala medier som Facebook, Twitter, Flickr, WordPress och Slideshare. Mynewsdesk har idag 97 % nöjda kunder, hostar 3 600 social media newsrooms och publicerar innehåll från över 23 000 företag.

Kontakter

Jourhavande presskontakt

Jourhavande presskontakt

Presskontakt Pressfrågor
Adam Karseland

Adam Karseland

Presskontakt Press contact 079-075 64 25

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se