Gå direkt till innehåll
Mynewsdesks nya design

Pressmeddelande -

Mynewsdesks nya design

Mynewsdesk är mycket stolta över att i dag presentera vårt helt nya utseende. Den nya designen kommer att förenkla för dig och de du vill nå med ditt budskap.
- Vi har lagt ner mycket tid på att lyfta fram våra kunders pressrum på startsidan så att de lättare når ut med det de vill säga, säger Jonny Strömberg en av utvecklarna bakom nya Mynewsdesk.

Det första du möts av när du går till Mynewsdesk.se är vår nya startsida. Den är designad för att ännu bättre lyfta fram ditt pressrum och material. Detta görs bland annat med den nya funktionen ”Infinite scroll” som gör att nytt material laddas när du går nedåt på sidan.
- Vi ville göra det enkelt för de som vill hitta och ta del av material, de måste förstå direkt, säger Jonny Strömberg.

När du sen loggat in är den största nyheten den omgjorde verktygsmenyn. Högst upp finns Dashboard, Publish, Network, Explore, Analyze och Newsroom, den menyn följer med vart du än befinner dig på Mynewsdesk när du är inloggad. Det gör att du aldrig går vilse på sidan utan lätt hittar tillbaka till dina kommunikationsverktyg.
- Vi är väldigt nöjda med navigeringen på sidan, när du är inloggad så ska du aldrig kunna köra fast utan att hitta tillbaka, säger Jonny Strömberg.

Även när du publicerar så ser det annorlunda ut. Viktigt att påpeka är att inga funktioner har tagits bort, lagts till eller strukturerats om, det är bara utseendet som förändrats.

Vi på Mynewsdesk är mycket stolta över vad våra utvecklare åstadkommit och hoppas att du ska vara lika nöjd med resultatet som vi är! Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på support@mynewsdesk.com eller ringa vår kundservice på 08-644 89 50.

Ämnen

Kategorier


För mer information om Mynewsdesk, följ oss på:

Newsroom
Google+
Twitter

Facebook
Linkedin
YouTube
Flickr
Slideshare

En smartare plattform för PR och digitalt engagemang 

Mynewsdesk är den smartare plattformen för pr och digitalt engagemang. Plattformen står på fyra viktiga ben - Publish, Explore, Network och Analyze - som gör det lätt att publicera ditt pr-material i ett sökmotoroptimerat newsroom, ta del av konversationer online och identifiera de nyckelpersoner som kan skapa engagemang runt ditt varumärke. Du kan också skapa rapporter per dag, vecka eller månad för att analysera ditt pr-arbete.


Kontakter

Jourhavande presskontakt

Jourhavande presskontakt

Presskontakt Pressfrågor
Adam Karseland

Adam Karseland

Presskontakt Press contact 079-075 64 25

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se