Gå direkt till innehåll
Använd Mynewsdesk för ökad synlighet under Almedalsveckan

Nyhet -

Använd Mynewsdesk för ökad synlighet under Almedalsveckan

Under årets Almedalsvecka har Mynewsdesk ett samarbete med Tv-Almedalen, en sajt som sänder föreläsningar, seminarium och diskussioner under veckan. Genom att välja kategorin "Almedalsveckan" när du publicerar ett pressmeddelande genom Mynewsdesk så kommer ditt material direkt att synas i nyhetsflödet på Tv-Almedalens hemsida.

På det här sättet kommer besökare, utställare och människor som bara är intresserade av vad som händer under veckan få chansen att ta del av ditt material.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jourhavande presskontakt

Jourhavande presskontakt

Presskontakt Pressfrågor
Adam Karseland

Adam Karseland

Presskontakt Press contact 079-075 64 25

Relaterat innehåll

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se