Gå direkt till innehåll

Ämnen: Mat, dryck

Yogi Tea sponsrar Mynewsday

Yogi Tea sponsrar Mynewsday

Då vi på Mynewsdesk består av en samling hipsters är det givet att vi gillar ekologiska produkter så när goodiebag-teamet sammanträdde för att välja sponsorer blev valet att kontakta Kung Markatta självklart då de har ett av Sveriges bredaste sortiment av ekologiska produkter. De tackade ja, och skickade oss 1500 förpackningar av deras Yogi tea

Reztart sponsrar Mynewsday

Reztart sponsrar Mynewsday

När vi i Mynewsdays goodiebag-team valde våra sponsorer för årets goodiebag var Reztart ett av de företagen vi absolut ville ha med oss då vi tycker deras produkter passar personer på språng (våra kunder) och då deras produkter är baserade på naturliga ingredienser. Vi bad dem komponera ett blogginlägg och presentera sig själva och varför de valde att sponsra vårt event.

Mynewsdesk sommarfest 2013

Mynewsdesk sommarfest 2013

På Mynewsdesk så jobbar vi för det mesta väldigt hårt. Men ibland måste vi stanna upp, reflektera över vad vi har åstadkommit, fira våra framgångar och ha superroliga fester.

Allt fler restauranger väljer Mynewsdesk

Allt fler restauranger väljer Mynewsdesk

Restaurang Jonas, Lux och Grodan har inte bara god mat gemensamt utan alla tre följer den rådande trend där nytänkande är kommunikationsarbetets ledord och ett nyhetsrum nyckeln till en effektiviserad kommunikation och ökad spridning. Som en teamaktivitet gjorde Mynewsdesk ett gästspel på Restaurang Jonas där vi självklart också passade på att utbyta några ord med krögaren själv, Jonas Lundgren.

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se