Gå direkt till innehåll

Regioner: Stockholm

Inbjudan: Inspirationsseminarium om hur du bygger engagerande varumärken i den nya eran

Inbjudan: Inspirationsseminarium om hur du bygger engagerande varumärken i den nya eran

Att bygga engagerande varumärken för den nya eran är en kulturell utmaning. Det handlar om att skapa verkligt värde i människors liv – både i den fysiska och i den digitala världen. Den insikten ger upphov till ett antal frågor, framför allt: Vilka är den nya erans spelregler och hur bygger jag ett engagerande varumärke?

Är du säker på att dina råd kring sociala medier är bra? Malin Ström håller seminarium hos Mynewsdesk

Är du säker på att dina råd kring sociala medier är bra? Malin Ström håller seminarium hos Mynewsdesk

Är du säker på att dina råd kring sociala medier är bra? Det är titeln på frukostseminarium av Svenska pr-företagen, i samarbete med Mynewsdesk. Att starta en Facebook-kampanj eller att sjösätta en ny applikation är en vanlig pr-aktivitet. Men känner du och din kund till vad som egentligen gäller för tävlingen, den nya gruppen eller företagssidan och vilka konsekvenser de kan få?

Ikväll avgörs 100-wattaren 2010

Ikväll avgörs 100-wattaren 2010

Om några timmar är det dags för den 20:onde upplagan av 100-wattaren. Tävlingen premierar kampanjer som fungerar och arrangeras årlligen av Sveriges Annonsörer och Sveriges Kommunikationsbyråer. MyNewsdesk är mediepartner och stödjer arrangören med PR-service.

Röda “followers” ersätter PR-slampa på #Spinn10

Röda “followers” ersätter PR-slampa på #Spinn10

En PR-slampa och en skyltdocka i rött papper med obegripligt budskap borgade för megaflopp för MyNewsdesk under fjolårets spinngala. I år lanseras röda followers och ny tävling som utan jury belönar företagets sociala kompetens. En del talar för ännu en flopp.

Vinnarna i Årets Nyhetsrum 2009

Vinnarna i Årets Nyhetsrum 2009

MyNewsdesk korar idag Årets Nyhetsrum 2009. Utmärkelsen går till det företag som utifrån branschens förutsättningar bedöms ha lyckats bäst med att optimera sitt pressrum och utnyttja möjligheterna med MyNewsdesks PR-verktyg för att uppnå en effektiv distribution av pressinformation för bättre spridning och mer publicitet.

Årets nyhetsrum 2009

MyNewsdesk nominerar de bästa nyhetsrummen 2009. Vi hoppas att detta kan inspirera andra företag och motivera dem till att jobba mer effektivt med pressinformation för att uppnå bättre spridning och mer publicitet.

MyNewsdesk presenterade ny tävlingskategori under gårdagens Spinngala

MyNewsdesk presenterade ny tävlingskategori under gårdagens Spinngala

Igår avgjordes Spinn 2009. Som ny huvudpartner gav MyNewsdesk en teaser på nästa års nya tävlingskategori, den "kampanjlösa kategorin". MyNewsdesk hade också hand om pressloungen med vinnarfotografering. Bilder och filmer från galan finns tillgängliga under fredagen.

MyNewsdesk Sveriges 4:e bästa nyhetssajt

I samband med IDG's tävling Sveriges 100 bästa sajer så blev MyNewsdesk utsedd till 4:e bästa nyhetstjänsten efter DN, Aftonbladet och SvD.

Visa mer

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se