Gå direkt till innehåll
Charlotte Eriksson, CCO Mynewsdesk
Charlotte Eriksson, CCO Mynewsdesk

Pressmeddelande -

Mynewsdesk satsar på expansion - tar in ny CCO

Mynewsdesk satsar på expansion, och tar in Charlotte Eriksson som ny Chief Commercial Officer (CCO). Med sin långa erfarenhet av företagsexpansion ska hon bidra till att stärka Mynewsdesks tillväxt och etablera företaget på nya marknader utanför Norden.

– Som företag befinner vi oss i ett spännande läge just nu och med rätt initiativ är jag övertygad om att vi kommer att ta stora steg under de kommande åren, säger Charlotte Eriksson.

Charlotte Eriksson har tidigare haft ledande roller på bland annat Ericsson och Natural Cycles, och kommer senast från fintechbolaget Trustly där hon som Head of Strategic Transformation ansvarade för den globala transformationen och expansionen under en tid när företaget växte kraftigt. Nu vill hon göra samma resa med Mynewsdesk som hon menar har en perfekt position för att ta stora steg och etablera sig på nya marknader under de kommande åren – mycket tack vare företagets stora satsning på AI.

– Mynewsdesk har en fantastisk möjlighet just nu. Under de senaste åren har företaget lagt grunden för att nu snabbt kunna ta andelar på nya marknader och inom nya segment. Jag ser att investeringen i att bredda lösningen inom media distribution, omvärldsbevakning, analys och tjänster, tillsammans med vår AI-satsning kommer att leda vägen, men vi måste agera snabbt för att ta vara på försprånget, säger Charlotte Eriksson och lägger till:

– Mitt uppdrag är att driva den utvecklingen med stöd av mina erfarenheter och ta ett starkt nordiskt varumärke till nya marknader.

Fokus på tillväxt

Som CCO på Mynewsdesk kommer Charlotte Eriksson att ha det övergripande ansvaret för försäljningen, både på nuvarande och framtida marknader. Utöver det kommer hon att bli en del av företagets ledningsgrupp där fokus förväntas ligga på tillväxt under en överskådlig framtid.

– Vi har investerat mycket i produkten de senaste åren och förberett oss för en skalbar expansion. Förra året vände vi negativa siffror, och satsar nu fullt ut på tillväxt. Som ett led i den här satsningen välkomnar vi Charlotte till teamet. Med sin expertis och långa erfarenhet på området kommer hon att bidra till vår tillväxt utanför Norden, och jag ser fram emot en spännande resa ihop, säger Louise Barnekow, CEO på Mynewsdesk.

Ämnen

Kategorier


Om Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Med vår användarvänliga PR-plattform förenklar vi publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser.

Läs mer på Mynewsdesk

Kontakter

Jourhavande presskontakt

Jourhavande presskontakt

Presskontakt Pressfrågor
Adam Karseland

Adam Karseland

Presskontakt Press contact 079-075 64 25

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se