Gå direkt till innehåll
Louise Barnekow, CEO Mynewsdesk och Camilla Wallander, CEO Berghs School of Communication
Louise Barnekow, CEO Mynewsdesk och Camilla Wallander, CEO Berghs School of Communication

Pressmeddelande -

Mynewsdesk och Berghs School of Communication ingår strategiskt samarbete för framtidens kommunikation

Mynewsdesk och Berghs School of Communication meddelar att de inleder ett nytt strategiskt samarbete. Samarbetet syftar till att stärka kompetensutvecklingen och främja nytänkande inom kommunikationsbranschen. Utöver det strategiska samarbetet har Berghs också valt Mynewsdesk som sin primära PR- plattform för mediebevakning, distribution och rapportering.

Från och med juni 2024 kommer Berghs och Mynewsdesk att arbeta tillsammans för att utveckla och genomföra utbildningar och evenemang som riktar sig till både studenter och yrkesverksamma inom kommunikation. Det nya partnerskapet innebär även att Berghs PR-studenter kommer att få praktisk erfarenhet av att använda Mynewsdesks plattform som en del av deras utbildning, vilket ytterligare rustar dem inför framtida karriärer inom PR och kommunikation.

– Vi är otroligt stolta över samarbetet med Berghs. Deras renommé och expertis inom kommunikationsutbildning är en perfekt match för vår vision att skapa bättre förutsättningar för kommunikatörer. Vi ser fram emot att tillsammans med Berghs utveckla nya initiativ som stärker branschen och inspirerar framtidens kommunikatörer att jobba med värdeskapande PR, säger Louise Barnekow, VD på Mynewsdesk.

Samarbetet omfattar gemensamma initiativ som workshops, seminarier och utbildningstillfällen, där både Mynewsdesk och Berghs experter kommer att bidra med sin kunskap och erfarenhet. Både Berghs och Mynewsdesk har den senaste tiden fokuserat mycket på AI och ny teknik och har gemensamma värderingar när det kommer till kommunikationens roll i samhället, och samarbetet faller sig därför väldigt naturligt, enligt Camilla Wallander som är VD på Berghs.

– Vi är glada över att etablera ett samarbete med Mynewsdesk. De har utvecklat nya möjligheter att förstärka sin närvaro vilket ger oss och våra studenter fler möjligheter till ett dynamiskt PR-arbete. De ligger även i framkant när det kommer till att nyttja AI i arbetet med kommunikation, mediebevakning och analys, säger Camilla Wallander, VD på Berghs School of Communication.

Om Mynewsdesk

Mynewsdesk är en ledande plattform för digital PR och kommunikation som hjälper företag och organisationer att nå ut med sina budskap på ett effektivt sätt. Med en omfattande verktygslåda och ett stort nätverk av journalister, erbjuder Mynewsdesk lösningar som förenklar och förbättrar PR-arbetet.

Om Berghs School of Communication

Berghs School of Communication är en internationellt erkänd skola som erbjuder utbildningar inom kommunikation, marknadsföring, design och digitala medier. Med en stark koppling till näringslivet och en pedagogik som kombinerar teori och praktik, förbereder Berghs sina studenter för framgångsrika karriärer inom kommunikationsbranschen.


Ämnen

Kategorier


Om Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Med vår användarvänliga PR-plattform förenklar vi publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser.

Läs mer på Mynewsdesk

Kontakter

Jourhavande presskontakt

Jourhavande presskontakt

Presskontakt Pressfrågor
Adam Karseland

Adam Karseland

Presskontakt Press contact 079-075 64 25

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se