Gå direkt till innehåll
Mynewsdesk och Berghs förlänger samarbetet - Haisam Mohammed vinnare av PR-stipendiet

Pressmeddelande -

Mynewsdesk och Berghs förlänger samarbetet - Haisam Mohammed vinnare av PR-stipendiet

Det var under 2016 som Mynewsdesk och Berghs School of Communication inledde ett strategiskt samarbete - och nu står det klart att de båda parterna förlänger avtalet med ytterligare ett år.

- Vi är väldigt glada att fortsätta vårt samarbete med Berghs. Det finns många synergier mellan våra verksamheter, framför allt ett gemensamt intresse för att utforska hur tech, data och kreativitet kan samspela för att driva PR-branschen framåt, säger Sara Lindström, Global PR Manager på Mynewsdesk.

Samarbetet upprättades för två år sedan och hittills har Mynewsdesk och Berghs bland annat genomfört branschundersökningar för att få större förståelse för utmaningar inom strategier, teknik och utbildning. Till hösten väntar ännu fler spännande projekt med fokus på framtidens kommunikation, bland annat datadrivna approacher.

- Det känns både kul och naturligt att fortsätta vårt samarbete. Tillsammans vill vi driva utvecklingen av Public Relations framåt. Det är värdefullt att våra studenterna får tillgång till relevanta verktyg och stöd från Mynewsdesk under sin utbildning på Berghs, säger Camilla Wallander, VD på Berghs School of Communication.

Vinnare av årets PR-stipendium

Som en del i samarbetet delar Mynewsdesk även ut ett stipendium till en elev i PR-klassen. Samtliga elever hade möjligheten att söka och efter en intensiv intervjuperiod utsågs Haisam Mohammed till årets vinnare. Juryns motiveringen lyder:

“Vinnaren av Mynewsdesks PR-stipendium har på ett avslappnat och analyserande sätt tagit sig an utmaningen att bygga ett case kring förtroende, problemlösande kommunikation och datadriven PR. Årets stipendiat har ett kritiskt förhållningssätt till branschen och dess strukturer, och har visat att det är fullt möjligt att gå från ord till handling för att belysa viktiga problem såsom integration och mångfald.”

Det var tredje året i rad som stipendiet delades ut och tidigare vinnare är Fanny Bergabo och Filippa Lundqvist.

Ämnen

Kategorier


Mynewsdesk är Nordens ledande plattform för digital PR och kommunikation, med över 5000 kunder och 77 000 användare. Den molnbaserade tjänsten innefattar mediebevakning, nyhetsdistribution samt analysverktyg. Företaget grundades 2003 i Stockholm och har idag över 220 anställda på kontor i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland, UK och Singapore. Mynewsdesk ägs sedan 2008 av den norska mediegruppen Nhst Media Group AS.

DIGITAL COMMUNICATIONS & PR MADE EASY
Bevaka vad som sägs om ditt varumärke, skapa och publicera dina nyheter, engagera din publik och analysera dina resultat. Besök www.mynewsdesk.com för mer information.

Kontakter

Jourhavande presskontakt

Jourhavande presskontakt

Presskontakt Pressfrågor
Adam Karseland

Adam Karseland

Presskontakt Press contact 079-075 64 25

Relaterat innehåll

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se