Gå direkt till innehåll
Louise Barnekow, CEO Mynewsdesk & Daniel Jonsson, Chief Strategy Officer Mynewsdesk
Louise Barnekow, CEO Mynewsdesk & Daniel Jonsson, Chief Strategy Officer Mynewsdesk

Pressmeddelande -

Mynewsdesk lanserar “Lunar Analysis” för att optimera kundernas PR-arbete

Mynewsdesk tar ytterligare ett djärvt steg när det kommer till affärsområdet media intelligence genom att kombinera artificiell intelligens och astrologi. Denna funktion är den första i sitt slag inom PR- och kommunikationsbranschen och är utformad för att stärka företag genom att anpassa deras kommunikationsstrategier efter måncykeln.

– Som pionjärer när det kommer till att underlätta kommunikation genom teknologi har vi länge varit medvetna om synergierna mellan mänsklig intuition och artificiell intelligens. Att vi nu integrerar astrologisk analys i vår plattform ger oss ytterligare ett lager i kommunikationsarbetet, och bekräftar också vårt stora åtagande till innovation, säger Louise Barnekow, VD på Mynewsdesk.

Inom PR- och kommunikationsbranschen har det länge debatterats vilken effekt månens faser har på engagemanget för olika typer av nyheter. Med sin nya lösning bekräftar Mynewsdesk nu det som många länge trott – astrologi har en stor påverkan på saker som nyhetsvärdering, räckvidd och engagemang. Företaget har haft en data-driven approach till fenomenet, och samarbetat med en välkänd astrolog för att kvantifiera effekten av månfaser på engagemang för olika nyheter i media. Detta initiativ ger kunderna oöverträffade insikter och identifierar de optimala tidpunkterna för att sprida nyheter baserat på mediernas beteende under de månens olika faser.

– Vi ligger redan i framkant när det kommer till AI, och vi har länge varit redo att fokusera på nästa steg. Att nu ha fått en chans att utforska månens påverkan på kommunikation har varit både fascinerande och upplysande. Vårt arbete har låtit oss hitta synergier mellan kosmiska mönster och det arbete kunderna gör på vår plattform. Denna utveckling visar verkligen att vi siktar mot stjärnorna, säger Daniel Jonsson, strategichef på Mynewsdesk.

Mynewsdesks nya tjänst “Lunar Analysis” kommer att lanseras i faser till befintliga kunder och kommer också att ingå i den kostnadsfria provperiod som erbjuds till potentiella kunder. En sak är säker – den nya tjänsten kommer att vara ett värdefullt tillskott för många kommunikatörer runtom i landet.

* “April, april!”. Denna pressrelease är ett aprilskämt, och syftet är att visa på Mynewsdesks engagemang för innovation och lekfull utforskning av nya gränser inom kommunikation.

Ämnen

Kategorier


Om Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Med vår användarvänliga PR-plattform förenklar vi publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser.

Läs mer på Mynewsdesk

Kontakter

Jourhavande presskontakt

Jourhavande presskontakt

Presskontakt Pressfrågor
Adam Karseland

Adam Karseland

Presskontakt Press contact 079-075 64 25

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se