Gå direkt till innehåll
Helhetslösningen för PR och kommunikation är nu ännu bättre

Nyhet -

Helhetslösningen för PR och kommunikation är nu ännu bättre

På Mynewsdesk driver vi innovation. Som branschledare är det viktigt för oss att förstå vad våra kunder vill ha och behöver, både idag och i framtiden. Under de senaste åren har vi fokuserat på att introducera AI i vår lösning. AI automatiserar administrativa och tidskrävande uppgifter och gör det lättare att analysera effekterna av PR och det arbete som våra kunder gör. Med andra ord; det hjälper oss att skapa den bästa PR-lösningen på marknaden! Vår ständigt pågående produktutveckling, i kombination med den feedback som vi får av våra engagerade kunder, har resulterat i ett år av stora produktuppdateringar och releaser!

"På Mynewsdesk är vår viktigaste uppgift att hjälpa våra kunder bygga relationer och öka sin varumärkeskännedom. Med det här i åtanke försöker vi alltid att utvecklas. Vi är därför glada att vi har levererat flera produktinnovationer för att möta våra kunders behov under det senaste året", säger Sara Manding Holm, Chief Product Officer på Mynewsdesk

    Här kan du läsa om de uppdateringar som gjorts under 2021, och på vilket sätt de har tillfört värde för våra kunder. Utöver de uppdateringar som vi lanserat, har vi även lagt mycket arbete på att ytterligare förbättra våra kunders användarupplevelse, för att de ska bli mer effektiva i sitt arbete och få kontroll över sina publikationer.

    Vi är väldigt stolta över alla de förbättringar som gjorts under 2021. Har du inte tid att läsa hela listan? Ingen fara, här är fyra uppdateringar som vi är lite extra stolta över:

    • Vår tjänst för mediebevakning är tio gånger starkare och täcker miljontals globala källor
    • Nyhetsrummet är nu mer användarvänligt än någonsin
    • Audience Targeting hittar ännu fler relevanta journalister med hjälp av AI
    • Coverage Report visar nu alla artiklar som hittats av Mynewsdesks mediebevakning

    Vill du läsa om fler uppdateringar och få reda på hur de kan förenkla ditt dagliga arbete? Bra, för här kommer hela listan!

    Stora produktförbättringar under 2021

    Hosted newsroom

    Även om uppdateringen “hosted newsroom” lanserades i slutet av 2020, tycker vi ändå att den platsar på årets lista eftersom den uppskattades så mycket av våra kunder!

    Vad innebär det att ha ett hosted newsroom? Med ett hosted newsroom speglar du innehållet på ditt nyhetsrum på din egen webb. På så sätt behåller du besökarna på din webbplats, vilket innebär att du aldrig behöver publicera ditt innehåll två gånger.

    Nyhetsrummen har även fått en del designuppdateringar. Till exempel så kan du nu lägga till dina varumärkesfärger i ditt nyhetsrum och du kan välja hur du vill visa dina bilder, videor och dokument i ditt mediebibliotek.

    Inte bara utseendet har förbättrats, nyhetsrummen är också mer användarvänliga och responsiva än någonsin. Dessutom är ändringarna kompatibla med EU:s webbtillgänglighetsdirektiv, vilket gör det ännu enklare att skapa tillgängliga och användarvänliga nyhetsrum. Oavsett vilken webb- och designkompetens du har, kommer ditt nyhetsrum att leva upp till de standarder som din målgrupp förväntar sig, med hjälp av det ramverk som vi erbjuder.

    Förenklad mediebevakning

    Att hålla koll på miljontals globala källor kan verka som en omöjlig uppgift för den som vill spåra sin mediebevakning, men med vårt verktyg för omvärldsbevakning är det enkelt! Den nya versionen har uppdaterats två gånger i år, och den är nu tio gånger starkare än tidigare och har ett mer användarvänligt gränssnitt som gör den ännu mer enkel och intuitiv att använda.

    Fyra fördelar med den första uppdateringen:

    • Instagram lades till som en källa för social medier
    • Bättre analys som erbjuder fler medieinsikter
    • Uppdaterad funktion för att skapa och dela rapporter
    • Funktionen boolesk sökning lades till, som möjliggör exakta resultat i realtid

    Den andra uppdateringen innebar ett nytt gränssnitt för sökprofiler. Detta ger användarna möjlighet att skapa mer avancerade sökprofiler på ett enkelt sätt, för att förbättra bevakningen ytterligare.

    Få reda på hur dina publiceringar presterar

    Oavsett om du publicerar pressmeddelanden, blogginlägg eller nyheter via Mynewsdesk, så vill vi att du ska få en bättre överblick och förståelse för deras prestation. Därför lanserade vi en ny funktion som heter “Din senaste publicering”. Den är tillgänglig för alla kunder och visar effekten av din senaste publicerade text med tillhörande data på din dashboard. Data som visas inkluderar visningar i nyhetsrum, skickade e-postmeddelanden, öppnade e-postmeddelanden samt din mediabevakning.

    Ökade insikter om din distribution

    När man publicerar något, ett pressmeddelande, blogginlägg, eller nyhet, så vill man självklart veta om, och vart den publiceras. Detta är exakt vad den nya sammanfattningen av distribution visar. Sammanfattningen innehåller också förslag på hur du kan öka räckvidden för din publikation, för att hjälpa dig maximera dina resultat!

    Samla all din mediebevakning i en rapport

    Använd Mynewsdesk rapporter för att sparar tid genom att samla alla artiklar som hittas av vårt mediebevakningsverktyg, på ett och samma ställe. Med våra rapporter kan du enkelt samla och sålla information och data baserat på sökord, industri, konkurrenter, och mer. Du kan också enkelt och sömlöst dela rapporterna med vem som helst i ditt företag utan att de behöver logga in. Dessutom bifogas din logga automatiskt i varje rapport, så att den anpassas efter ditt företag.

    Bygg en mer relevant kontaktlista

    Funktionen Audience Builder gör det möjligt för dig att få kontakt med över 1 miljon globala kontakter, till exempel journalister och influencers. Nu har funktionen uppdaterats och är ännu mer användbar!

    Använd Audience Builder för att skicka pitcher, se vilket engagemang dina publiceringar skapar, och mycket mer. Vi har inte bara uppgraderat vårt API (Application Programming Interface) utan vi har också lagt till flera funktioner, till exempel att det numera går att spara sökningar, förhandsgranska dem och vid behov ta bort dem - en mycket uppskattad uppdatering enligt våra kunder!

    Andra nya funktioner i Audience Builder är till exempel fritext- eller nyckelordssökningen. Nu kan du skriva in vad som helst, och Audience Builder hittar journalister som skriver om det specifika ordet eller ämnet. Dessutom är det nu också möjligt att lägga till samma journalist flera gånger, vilket är användbart om du till exempel vill ha med samma journalist i olika listor.

    Nå dina kontakter när du vill

    Nu kan du välja att inte skicka ut dina publiceringar till alla dina kontakter, om det inte är relevant för dem. Med vår nya funktion är det enda du behöver att klicka i en box för att välja bort dina kontakter. Detta är en väldigt användbar funktion eftersom den hjälper till att skapa förtroende hos din målgrupp. De kommer lita på att när du når ut till dom, då har du något värdefullt att erbjuda.

    Anpassa dina e-postmeddelanden

    Vi är så glada att kunna presentera denna efterlängtade designförändring! Alla mejl som skickas från Mynewsdesk har nu uppdaterats med ett helt nytt utseende och är snyggare än någonsin! Uppdateringen innebär att våra kunder kan anpassa sina e-postmeddelanden ännu mer efter sitt eget varumärke, till exempel har Mynewsdesk-logotypen i sidfoten tagits bort för alla kunder med anpassade e-postmeddelanden.

    Hitta dina mest relevanta journalister med AI

    Audience Targeting är en av våra senaste och mest spännande lanseringar i år. Denna helt nya AI-funktion kommer att spara både tid och resurser när du söker efter relevanta journalister.

    Vår AI analyserar ditt innehåll, identifierar och ger förslag på relevanta journalister, influencers och andra intressenter som du bör kontakta. Du kommer att få uppdaterade förslag vid varje publikation, vilket ökar din känsla av kontroll och säkerställer att du når relevanta personer för varje ny publicering.

    2021, 2022 och in i framtiden

    Alla nya uppdateringar under det senaste året ger våra drygt 4 000 kunder möjlighet att fokusera på det som verkligen är viktigt: att öka sin kännedom och bygga relationer! Genom att kombinera feedback från våra kunder med våra egna marknadsinsikter kommer vi kontinuerligt att utveckla vår plattform och lösning därefter.

    Med hjälp av AI fortsätter vi att ligga i framkant och kan säkerställa att vi alltid erbjuder det mest effektiva sättet för dig att arbeta med PR och kommunikation – under resten av 2021, 2022 och framåt!

    Ämnen

    Kategorier

    Kontakter

    Jourhavande presskontakt

    Jourhavande presskontakt

    Presskontakt Pressfrågor
    Adam Karseland

    Adam Karseland

    Presskontakt Press contact 079-075 64 25

    Relaterat innehåll

    Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

    Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

    Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

    Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

    Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se