Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Så lyckas du med storytelling inom PR

Så lyckas du med storytelling inom PR

Om du tror att du har vad som krävs för att berätta ditt företags historia så ska vi tydliggöra något: bara för att du publicerar innehåll betyder det inte att du berättar en bra story. Låt oss titta närmare på några av de vanligaste misstagen som organisationer gör - och vad du kan göra för att bemästra storytelling inom PR.

Har du Sveriges bästa nyhetsrum 2016?

Har du Sveriges bästa nyhetsrum 2016?

Är det du som har Sveriges bästa nyhetsrum? För åttonde året i rad arrangerar Mynewsdesk tävlingen Årets Nyhetsrum. Det här är vår tävling där vi vill lyfta fram inspirerande företag och organisationer som använder sina nyhetsrum på ett så effektivt sätt som möjligt!

Influencers - den enkla vägen att bygga en publik

Influencers - den enkla vägen att bygga en publik

Ökad kanalspridning gör det möjligt för människor att konsumera innehåll på hundratals sajter och individer är inte längre beroende av massmedia för att få till sig information. Vem som helst kan skapa, publicera och distribuera innehåll och bygga upp en publik över tid; det kan vara bloggare, frilansare eller experter inom branschen.

Succé för Give a Beep på Spinngalan

Succé för Give a Beep på Spinngalan

Igår var det dags för den årliga Spinngalan där årets bästa PR-kampanjer prisades - och det blev stor succé för Mynewsdesk. Tillsammans med Edelman Deportivo och Hövding vann man inte mindre än tre priser för Give a Beep-kampanjen.

Tre utmärkta exempel på storytelling inom PR

Tre utmärkta exempel på storytelling inom PR

Om du arbetar inom PR och kommunikation behöver vi knappast berätta för dig att metoderna för att nå ut till intressenter och kunder har förändrats rejält det senaste årtiondet. Idag kan företag nå ut till konsumenter direkt genom att publicera innehåll och genom att engagera på sociala medier.

Ta kontroll över din PR - en introduktion

Ta kontroll över din PR - en introduktion

Vi lever i en bullrig värld. Det blir allt svårare för PR-ansvariga att leverera sina budskap till viktiga intressenter och bygga meningsfulla och varaktiga relationer. Det ökande antalet platser där man kan ta till sig information, utbildning och underhållning gör det inte enklare. Men det högljudda bullret och den ökade kanalspridningen är inte de enda utmaningarna.

Hantera din digitala PR med Mynewsdesk

Hantera din digitala PR med Mynewsdesk

Mynewsdesk lanserar Digital PR Academy, en onlineakademi för kommunikatörer. De fem inledande modulerna innehåller en video, en studieguide och ett quiz. Kursdeltagare kan bli certifierade inom digital PR genom att ta ett slutprov som testar deras övergripande kunskap inom området. Syftet är att hjälpa kommunikatörer att navigera sig fram i den komplexa uppsjö av nya trender och verktyg.

Visa mer

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se