Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

​Spara tid med Network

​Spara tid med Network

Vill du också snabbt uppdatera ditt nätverk? Kommunikatörer och PR-proffs arbetar mer och ​84​% arbetar ​över fler områden än tidigare. Är du i samma situation? Vi hjälper dig att hitta en lösning på detta nu.

Mynewsdesks miljonutmaning sätter svenska Hövding på den globala kartan

Mynewsdesks miljonutmaning sätter svenska Hövding på den globala kartan

Under våren lanserade Mynewsdesk 100 Million Reach Challenge och utmanade sig själva att nå 100 miljoner människor med en kampanj för en av sina kunder – utan att veta vilken kampanj eller kund det skulle bli. Hövding valdes ut och resultatet blev Give a Beep, kampanjen där Londons cyklister fick märka ut trafikfarliga områden och maila borgmästaren i realtid.

7 steg för att öka besökstiden i nyhetsrummet

7 steg för att öka besökstiden i nyhetsrummet

​Vill du öka den genomsnittliga tiden besökare spenderar i ditt nyhetsrum? Som alla vet, kort besökstid på en hemsida ökar avvisningsfrekvensen och förstör engagemanget. Hur kan du få bukt på problemet?

​5 saker Analyze-data säger om hur bra du kommunicerar

​5 saker Analyze-data säger om hur bra du kommunicerar

Det kanske inte alltid är så roligt, men att analysera data är en viktig del i jobbet som kommunikatör. Som tur är det lättare än tidigare att göra det med nya Analyze! Vi hjälper dig på traven med några matnyttiga tips samt idéer på hur du kan använda datan för att förbättra ditt innehåll i framtiden.

Lärdomar från FutureComms: PR handlar om bra storytelling

Lärdomar från FutureComms: PR handlar om bra storytelling

I förra veckan anordnade Mynewsdesk FutureComms i London. Under en heldag på BAFTA-teatern så pratade branschfolk på ett inspirerande sätt om nya trender. Ett centralt tema var vikten av storytelling. I detta blogginlägg summerar Christopher Van Mossevelde dagen.

Din guide till att publicera pressmeddelanden

Din guide till att publicera pressmeddelanden

Förra veckan adresserade vi hur man optimerar ett nyhetsrum, pratade om vikten av att ha ett tydligt syfte för innehållet, sätta mål och analysera resultaten. Den här veckan går vi in på hur man kan skapa och publicera ett pressmeddelande och tittar på ett exempel från Hövdings nyhetsrum. Vilka är de viktiga aspekterna du bör veta om och hur gör du? Se nedan.

Så lyckas du med film i sociala medier

Så lyckas du med film i sociala medier

​Traditionell text, bilder och länkar i all ära, men det som verkligen driver trafik på sociala medier idag är video. Och videotittandet fortsätter att öka, enligt en rapport från Cisco kommer 80 % av den globala internettrafiken 2019 att bestå av videomaterial och närmare en miljon minuter video kommer att delas varje sekund.

Guide: Så optimerar vi Hövdings nyhetsrum

Guide: Så optimerar vi Hövdings nyhetsrum

​I tisdags lanserade vi Give a Beep-kampanjen. Under de kommande fem veckorna så hjälper vi på Mynewsdesk Hövding att hantera deras nyhetsrum. Här kommer en kortare guide på hur vi gör det, steg för steg.

Visa mer

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se