Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Våga tänka annorlunda och utmana din affärsidé

Våga tänka annorlunda och utmana din affärsidé

Den digitala revolutionen fortsätter att växa sig starkare för varje dag. Men det räcker inte att bara ha en digital strategi - revolutionen är tätt knuten till både produkt- och affärsutveckling. Den som väljer att inte utmana sin egen affärsidé kommer att bli utmanad av andra.

4 verktyg för att skapa visuellt innehåll

4 verktyg för att skapa visuellt innehåll

Oavsett vilken plattform du använder så sätter visuella komponenter en stark prägel på resten av ditt innehåll. Men du behöver inte vara utbildad grafisk designer för att lyckas skapa högklassigt visuellt innehåll. Här tipsar vi om fyra gratis-verktyg som ni kan använda er av för att sätta färg på både nyhetsrum och era sociala kanaler.

5 saker att ta med sig från Mediedagarna i Göteborg

5 saker att ta med sig från Mediedagarna i Göteborg

Mediedagarna i Göteborg - mer känt som MEG - är en av de största mötesplatserna för mediefrågor i Sverige. Här samlas alla, stora som små aktörer, för att diskutera medielandskapet och dess utveckling. 2016 års upplaga av MEG var inget undantag.

Mynewsdesk ska hjälpa Hövding att nå 100 miljoner människor

Mynewsdesk ska hjälpa Hövding att nå 100 miljoner människor

Mynewsdesk lanserade nyligen 100 Millon Reach Challenge för att hitta ett företag som vågade anta utmaningen och samtidigt nå 100 miljoner människor. Under ansökningsperioden hörde hundratals företag av sig och Mynewsdesk har nu valt ut det svenska företaget Hövding.

Live: Se Jonathan Bean tala på #MEG16

Live: Se Jonathan Bean tala på #MEG16

Jonathan Bean, Chief Marketing Officer på Mynewsdesk, är en av talarna på Mediedagarna i Göteborg - MEG - när han behandlar ämnet "Innovate Fast or Die Slowly – Same Choice for Media & Marketers". Vi sänder live.

Mynewsdesk är stolt programpartner till MEG16

Mynewsdesk är stolt programpartner till MEG16

​MEG, Marknadsdagarna i Göteborg, samlar under två intensiva dagar aktörerna som avgör hur vårt medielandskap ser ut – idag och imorgon. Syftet med dagarna är att mötas över gränserna. Där näringsliv, mediabranschen och akademin möts för att samtala om medieutvecklingen. Vi ser fram emot spännande föreläsningar, utställare, mingel och nätverkande mellan journalister, kommunikatörer och media.

#100million: Hur en röst kan nå ut till 100 miljoner människor

​Föreställ dig det här. Du är en liten organisation, en start-up eller ett medelstort företag. Vem du än är, så har du en historia att berätta. Och om du hade möjligheten att nå ut till 100 miljoner människor, helt gratis, skulle du ta möjligheten - eller hur?

Visa mer

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se