Gå direkt till innehåll
Kolla in de nya förbättringarna i Mynewsdesks Network

Blogginlägg -

Kolla in de nya förbättringarna i Mynewsdesks Network

Tidigare i år så utlovade vi ett antal uppdateringar efter att ha lanserat en helt ny design. Här kommer den första i raden av uppdateringar.

Att hantera kommunikationen med viktiga kontakter och influencers är en viktig del av arbetet inom PR och kommunikation. Men vi vet hur jobbigt det kan vara att hålla koll på alla kontakter, framför allt om du måste ändra deras kontaktinformation eller uppdatera interaktioner. Det blir ofta ganska utspritt i olika dokument.

Därför har vi gjort en del förändringar gällande kontakt och distribution som ger dig mer kontroll.

Hantera individuella kontakter

Först och främst kan du nu fullt redigera profilen hos dina kontakter. Du kan ändra namn, e-postadresser, adress eller telefonnummer. Du har även möjlighet att lägga till profiler för sociala medier eller en kort beskrivning.

Utöver det kan du tidstämpla anteckningar för varje profil. Dessa anteckningar kan logga event eller interaktioner relaterade till en individuell kontakt. Om ditt Mynewdesk-konto hanteras av mer än en person så visar anteckningarna vem i ditt team som skapade respektive anteckning och ger dig en bra överblick över relationshistoriken med varje kontakt.

Skärmavbild 2016-03-29 kl. 16.34.39.png

Importera kontaktlistor direkt

Om du arbetar med kalkylark såsom Excel eller Google Sheets så har vi en härlig nyhet. Vi har nämligen förenklat processen hur du laddar upp kontaktlistor till ditt Mynewsdesk-konto.

Du kan enkelt ladda upp dessa dokument, oavsett filtyp, direkt till Mynewsdesk. Matcha kontaktinformationen i ditt dokument med fälten i Mynewsdesk, lägg till kontakterna till existerande eller nya distributionslistor, sen är du redo!

Använd din egen “Från:” e-postadress

För Premium-kunder har vi också implementerat en mycket enklare process att använda din “Från:” e-postadress för e-post som skickas genom Mynewsdesk. Om du inte vill använda standardadressen hello@mynewsdesk.com, lägg till önskad e-postadress under e-postinställningar och spara. Klappat och klart. Inga tekniska komplikationer, ingen väntan. All e-post du skickar via Mynewsdesk ser nu ut att komma från din egen e-postadress.

Håll ögonen öppna för mer information gällande produktutvecklingen under de kommande veckorna!

Hittar du några buggar?

Vi skulle älska om alla uppdateringar vore fläckfria, men att fela är mänskligt. Om du ser något som inte står rätt till när du använder våra nya funktioner, tveka inte att rapportera detta till vårt support-team. Använd vår livechat eller kontakta oss via  http://www.mynewsdesk.com/support.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jourhavande presskontakt

Jourhavande presskontakt

Presskontakt Pressfrågor
Adam Karseland

Adam Karseland

Presskontakt Press contact 079-075 64 25

Relaterat innehåll

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se