Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Mynewsday 2013: succé i år igen

Mynewsday 2013: succé i år igen

Mynewsdayturnén är slut för i år. Över 1000 kommunikatörer och marknadsförare samlades i Stockholm, Göteborg och Malmö för att lyssna till våra inspirerande talare, utbyta visitkort med andra besökare och fotograferas med våra "red followers".

5 tips för hur du får en framgångsrik Linkedin-profil

5 tips för hur du får en framgångsrik Linkedin-profil

Hur du blir uppfattad av det man hittar om dig på nätet blir allt viktigare. Henrik Björklund på kommunikationsbyrån Right Thing United delar med sig av sina fem bästa tips för hur du får en framgångsrik Linkedin-profil.

Yogi Tea sponsrar Mynewsday

Yogi Tea sponsrar Mynewsday

Då vi på Mynewsdesk består av en samling hipsters är det givet att vi gillar ekologiska produkter så när goodiebag-teamet sammanträdde för att välja sponsorer blev valet att kontakta Kung Markatta självklart då de har ett av Sveriges bredaste sortiment av ekologiska produkter. De tackade ja, och skickade oss 1500 förpackningar av deras Yogi tea

Reztart sponsrar Mynewsday

Reztart sponsrar Mynewsday

När vi i Mynewsdays goodiebag-team valde våra sponsorer för årets goodiebag var Reztart ett av de företagen vi absolut ville ha med oss då vi tycker deras produkter passar personer på språng (våra kunder) och då deras produkter är baserade på naturliga ingredienser. Vi bad dem komponera ett blogginlägg och presentera sig själva och varför de valde att sponsra vårt event.

Renata Chlumska inspirerar på Mynewsday 2013

Renata Chlumska inspirerar på Mynewsday 2013

Hon var den första svenska att nå toppen av världens högsta berg, en prestation som för de allra flesta hade varit toppen på karriären, men för Renata Chlumska var det bara början.

Begränsad kundsupport den 26:e och 27:e september 2013

Begränsad kundsupport den 26:e och 27:e september 2013

Torsdagen den 26:e september 2013 åker hela Mynewsdesk på två dagars konferens i Berlin. Detta innebär att vi tillfälligt kommer att ha begränsad kundsupport under torsdagen och fredagen.

Paneldeltagarna på Mynewsday i Stockholm 2013

Paneldeltagarna på Mynewsday i Stockholm 2013

Panelen är ett segment under Mynewsday där representanter från spännande företag och organisationer bjudits in till att diskutera och debattera intressanta frågeställningar om pr och kommunikation. Årets tema kommer att vara “do´s and dont´s” inom sociala medier och pr.

Låt oss presentera: programmet för Mynewsday 2013

Låt oss presentera: programmet för Mynewsday 2013

Med mindre än en månad kvar till årets PR-evenemang Mynewsday kan vi på Mynewsdesk äntligen presentera årets program. Vi kommer att bjuda på en spännande dag fylld av intressanta föreläsningar, fantastiska människor och härligt mingel!

Vem är din pressfotograf?

Vem är din pressfotograf?

I det här blogginlägget vill vi tipsa om en tjänst som kan vara en "räddare i nöden" när ens egna bilder känns opassliga eller fantasilösa. Tjänsten Foap kan enklast förklaras som en Instagram-liknande tjänst men med tvisten att företag kan köpa bilderna med full licens och använda dem fritt i sin kommunikation.

Visa mer

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se