Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Newsdesk bygger presscenter för Stockholm Pride

Newsdesk bygger presscenter för Stockholm Pride

Newsdesk är presspartner till Stockholm Pride 2009. Två presscenter kommer att byggas för de ca 700 Journalister som beräknas vara ackrediterade under festivalen, som äger rum under vecka 31.

Newsdesk och Internet Marketing Conference i samarbete

Internet Marketing Conference och Newsdesk har i dagarna inlett ett samarbete som innebär att alla Newsdesks kunder erbjuds 50 % rabatt på IMC-biljetten. Peter Ingman, grundare och VD på Newsdesk kommer dessutom, den 26:e maj att hålla ett seminarium om PR 2.0 på Affiliatekonferensen som hålls i samband med IMC.

Newsdesk startar dagstidning

Newsdesk trotsar dagstidningskrisen och startar ny rikstäckande dagstidning. Tidningen kommer helt att sakna såväl redaktion som skrivande journalister. Ambitionen är istället att utnyttja de 10.000-tals kommunikatörer som löpande släpper ca 400 nyheter varje dag via Newsdesk.

400 kommunikatörer på obegripligt seminarium om pr age rank

Idag kl. 12-14 slår Newsdesk upp dörrarna till "Ett obegripligt seminarium om pr age rank" under Guldäggsveckans skälvande slutskede på Rival i Stockholm. 400 personer har anmält sig. Och ingen förväntas gå oberörd från lokalen.

Newsdesk och Google anordnar PR-workshop

Newsdesk och Google anordnar PR-workshop

Newsdesk och Google anordnar en gemensam PR-workshop för företag som vill bli bättre på att möta sin målgrupp där den finns och söker, nämligen på nätet.

13.000 handelsföretag får nytt pr-verktyg

13.000 handelsföretag får nytt pr-verktyg

Idag onsdagen den 11 februari får drygt 13.000 medlemsföretag i Svensk Handel tillgång till Newsdesks kommunikationsverktyg med vilket de effektivt kan kommunicera sina nyheter till den egna målgruppen och marknaden. Allt enligt nytt samarbetsavtal mellan Svensk Handel och Newsdesk.

Visa mer

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se