Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

7.000 utställare får ny presstjänst när Svenska Mässan väljer Newsdesk

7.000 utställare får ny presstjänst när Svenska Mässan väljer Newsdesk

Svenska Mässan har fått en ny och toppmodern presstjänst från Newsdesk. Samarbetet innebär att alla Svenska Mässans utställare kommer att kunna förmedla sin pressinformation både via mässans och Newsdesks kanaler, med Newsdesks publiceringssystem. Totalt berörs ca 7.000 utställare och på ett 30-tal mässor.

Just nu: Modern PR visar vägen på Guldäggs seminarium

Just nu sitter drygt 300 kommunikatörer på biograf Rival i Stockholm för att lyssna till framtidens PR på Guldäggets stora PR-seminarium. På scen står Kristofer Björkman, grundare av Mynewsdesk, för att hälsa publiken välkommen. Och bredvid honom väntar Stefan Hyttfors, från Wenderfalck, otåligt på att få dra igång.

Mynewsdesk bjuder in 5000 pr-kommunikatörer att tävla i Guldägget

Mynewsdesk bjuder in 5000 pr-kommunikatörer att tävla i Guldägget

Ny PR kategori med nya tävlingsvillkor har fått Mynewsdesk att gå in som sponsor av PR-katgorin i Guldägget. Ambitionen är inte att lusa ner tävlingen och galan med sin logo. Utan att tillsammans med Sveriges PR-kommunikatörer vara med att sätta modern, kreativ och effektiv PR på kartan i Sveriges största tävling i kommunikation.

Undersökning från Jupiter Research: Sökoptimerade videor - outnyttjad möjlighet

En ny undersökning från Jupiter Research visar att företag i allmänhet är dåliga på att sökoptimera sina videor, trots att det är så enkelt. Newsdesk håller med: Av de 7.467 företag som förmedlat information via Newsdesk, är det bara 281 som har laddat upp tillsammans 721 videor, att jämföra med 248.466 nyheter.

SwedenBIO och Newsdesk inleder samarbete

SwedenBIO och Newsdesk har i dagarna inlett ett samarbete som bl.a. innebär att pressinformation från SwedenBIOs medlemsbolag inom Life Science i realtid publiceras på Swedenbio.com.

NHST Media Group köper Newsdesk AB

Norska NHST Media Group tillkännager idag att de har förvärvat en majoritetsandel i det svenska företaget Newsdesk AB.

Newsdesk gynnar svensk forskning i samarbete med Innovationsbron

Newsdesk och Innovationsbron Väst har nyligen inlett ett PR-samarbete för inkubatorer i Västsverige och deras medlemsföretag. Projektet skall förbättra villkoren för nystartade, forsknings- och innovationsbaserade tillväxtföretag genom att skapa förutsättningar för en effektiv PR-kommunikation.

Visa mer

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se