Gå direkt till innehåll
Mynewsdesk produktuppdateringar
Mynewsdesk produktuppdateringar

Blogginlägg -

Senaste nyheterna och uppdateringarna i ditt verktyg hos Mynewsdesk

Vi på Mynewsdesk jobbar aktivt för att leverera den bästa PR-plattformen och allt-i-ett lösningen på marknaden. Vi arbetar med att ständigt förbättra upplevelsen för dig som användare. Här kommer dom senaste uppdateringarna som gjorts i år!

Några av dem större uppdateringarna har du säkerligen redan lagt märke till, men vi har även gjort några mindre, men än så viktiga förändringar i verktyget. Låt oss titta närmare på vilka uppdateringar som gjorts:

Enklare att hitta relevanta kontakter
Vi lever i en samtid av ett konstant informationsbrus, vilket innebär att det blivit viktigare än någonsin att verkligen nå ut till sin tänkta målgrupp. Därför har vi gjort flera uppdateringar som förenklar för dig att nå ut till rätt personer.

 • Audience Targeting tillåter dig att hitta relevanta journalister baserade på dina tidigare publicerade artiklar - med hjälp av lite artificiell intelligens. Denna funktion har funnits ett tag, men nu har den blivit ännu bättre. Förutom att du kan få fram relevanta journalister med hjälp av av AI så kan du nu med hjälp av en graf se exakt hur relevant vi tror denna kontakt är för dig. Dessutom skapas en notis på kontakten om om personen i fråga har skrivit om dig förut. Om du inte utforskat funktionen så rekommenderar vi verkligen att du gör det, du kommer säkerligen upptäcka nya relevanta journalister att addera till dina medialistor!

 • Vi har även förbättrat funktionaliteten i Mynewsdesk kontaktdatabas för Norge och Danmark. För dig som arbetar på flera marknader i norden är det alltså nu lättare att söka upp nya journalister baserade på ämnen, media och region under funktionen Find Contacts. Innan du väljer att addera en journalist har du även möjligheten att utforska tidigare artiklar som dem har publicerat - således kan du säkerställa att du endast adderar relevanta journalister för just dig.

 • En av de senaste uppdateringarna hittar du i Audience Builder. Vi har lagt till en ny funktion till sidan för kontaktinformation om en journalist. Där kan du hitta mer detaljerad information om kontakten som du överväger att lägga till i din distributionslista.

 • En ytterligare uppdatering Audience Builder som gjorts är möjligheten att göra “quick searches” för att hitta olika typer av medier samt möjligheten att söka direkt efter ett namn. Vi har även sett till att förbättra listan för dina sökresultat för tydligare överblick.

Utvärdera och analysera ditt arbete
För att kunna ta strategiska och data-drivna beslut är det viktigt att du förstår effekten av dina PR aktiviteter. Därför har vi öppnat upp modulen Analyze för alla våra användare. Således kan alla följa upp, utvärdera och optimera sina PR-aktiviteter för bästa resultat. Dessutom har vi gjort flera förbättringar till hela Analyze modulen:

 • Analyze Overview är en helt ny funktion som ger dig tillgång till insikter om hur dina publikationer presterar, räckvidd och mediaträffar, oavsett vilket abonnemang du har. Du kan dessutom välja ut en specifik period för att jämföra dina publikationer, spara din data för att analysera vid ett senare tillfälle och få en summering direkt i din dashboard. Utöver detta har vi även uppdaterat designen på våra diagram till ett mer tilltalande visuellt intryck som gör det lättare att läsa av din data.

 • Vi har även gjort förbättringar till Analyze modulen som gör det enklare för dig att hålla koll på räckvidden för dina mailutskick, se vilka som har visat intresse för dina publikationer samt adderat filtering av datan.

 • Vi har lagt til en ny inställning som gör det möjligt för dig att märka upp olika typer av mediaträffar med hjälp av etiketter beroende på dess relevans. Tidigare gömdes artiklar som vi ansåg hade låg relevansgrad, men nu kan du se alla artiklar oavsett och själv besluta vilka mediaträffar du tycker är relevanta och inte. Detta kommer göra din data mycket mer exakt.

 • Vi har även lanserat en funktion som gör det möjligt att se dina mediaträffar på ytterligare två marknader: Österrike och Schweiz!

Mediaövervakning blev precis enklare
Vad skulle vi göra utan mediebevakning? Om du använder Monitor så kommer du bli extra glad av att höra att vi har gjort modulen mycket enklare att arbeta med.

 • Denna uppdatering kan kännas liten, men den gör ditt arbetsflöde betydligt mycket smidigare. Vi har uppdaterat så att mediaflödet presenteras i en lista istället för i en kolumn-vy. Detta kommer att öka läsbarheten markant. Förutom detta så har även designen för dina email-notiser uppdaterats.

Utöver detta så har vi även gjort en del andra uppdateringar som vi tror du kommer uppskatta:

 • Uppdaterat thumbnail för video: Du kan nu använda en bild från mediabanken alternativt välja en av de 9 för-genererade bilderna.
 • Kontoinställningar: Du kan nu se information om ditt abonnemang samt din dedikerade kontaktperson under inställningar.
 • Ladda ner flera bilder på en gång: Mottagaren av ett pressmeddelande, nyhet eller bloggpost kan ladda ner all relaterad media och spara värdefull tid.
 • Admin uppdatering: Håll koll på vem som publicerar vad i ert nyhetsrum.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jourhavande presskontakt

Jourhavande presskontakt

Presskontakt Pressfrågor
Adam Karseland

Adam Karseland

Presskontakt Press contact 079-075 64 25

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se