Gå direkt till innehåll
Skapa bildrika nyheter med en ännu snabbare och mer användarvänlig bildhanterare!
Skapa bildrika nyheter med en ännu snabbare och mer användarvänlig bildhanterare!

Blogginlägg -

​Mynewsdesk presenterar stolt…Vår nya bildhanterare

En bild säger mer än tusen ord. All känner vi till bildens kraft. Här på Mynewsdesk uppmuntrar vi ofta dig, vår kund, att ge ytterligare en dimension till dina nyheter genom att arbeta med bilder. För att ytterligare assistera dig på vägen har Mynewsdesk nu också utvecklat ett ännu enklare sätt för dig att hantera dem. Skapa bildrika nyheter med en ännu snabbare och mer användarvänlig bildhanterare!

I den nya bildhanteraren kan du:

  • Ladda upp en mängd bilder samtidigt
  • Använda filnamnet som rubrik (om du vill)
  • Importera bilder från dina andra nyhetsrum
  • Namnge och redigera bilder individuellt när du laddar upp flera bilder
  • Avpublicera bilder enkelt
  • Radera flera bilder med några enkla klick
  • Lägga till bild-text till webbilder

Hur får jag tillgång till den nya bildhanteraren? Få tillgång till den nya bildhanteraren genom att gå till "Publish" och välj "Bilder". Klicka på knappen för att ändra till den nya bildhanteraren. Det finns också en möjlighet att gå tillbaka till den nuvarande bildhanteraren om du inte känner dig helt redo för den nya, lätthanterliga bildhanteraren.

Men det här är bara den första versionen. Utvecklarna på Mynewsdesk fortsätter att utveckla den nya bildhanteraren med ytterligare tillägg. Vi vill verkligen se till att du får ut det mesta av den nya funktionen. Därför bygger vi bildhanteraren stegvis och ber dig om input och feedback på vägen. 

Åse Balko, Marknadskoordinator på Happy Homes Sverige AB, om den nya bildhanteraren: "Bilder är en viktig del i våra utskick, och något som alltid finns med när vi skickar ut pressmeddelanden, nyheter eller blogginlägg. En stor förbättring med den nya bildhanteraren är möjligheten att dra in flera bilder samtidigt för att sedan redigera alla på en och samma gång. Jag kan till exempel tagga alla bilder samtidigt. Funktionen förenklar mitt arbete och det går även fortare nu jämfört med tidigare." 

Som användare av Mynewsdesk är vi säkra på att du har många fantastiska idéer om vad vi kan göra ännu bättre! Dela gärna med dig av dessa idéer på hej@mynewsdesk.com. Vi ser fram emot att höra från dig!

Vi hoppas du tycker om den nya funktionen!

/Mynewsdesk-teamet

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jourhavande presskontakt

Jourhavande presskontakt

Presskontakt Pressfrågor
Adam Karseland

Adam Karseland

Presskontakt Press contact 079-075 64 25

Relaterat innehåll

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se