Gå direkt till innehåll
Det bästa från 2021

Blogginlägg -

Det bästa från 2021

År 2021 går mot sitt slut och även om det kanske inte blev det år som vi förväntat oss har det fört med sig nya och intressanta perspektiv på PR och kommunikation. Branschen förändras snabbt, likväl som hur, när och var vi arbetar. För att du ska vara väl förberedd inför 2022 har vi samlat vårt mest populära innehåll under det gångna året i en lättöverskådlig sammanfattning!

Coffee & Communications

Under 2021 var det över 3300 PR- och kommunikationsproffs som registrerade sig för våra Coffee & Communications-webinarier. Varje avsnitt är endast 30 minuter långt och djupdyker i ett av de vanligaste områdena inom PR och kommunikation.

Här är topp fyra:

  • Write SEO friendly content
  • Turn storytelling into a fairytale
  • Write the perfect press release
  • Pitch your story to a journalist

Webinar-serien kommer att fortsätta under nästa år med, håll utkik i din inkorg efter inbjudan!

Mynewsday 

Mynewsday är Mynewsdesks branschledande årliga evenemang. I 2021 års upplaga anmälde sig 1 500 marknadsförare, PR-proffs och kommunikatörer för att få nya perspektiv på framtidens PR. Bland många värdefulla lärdomar tog Christine Calvert upp hur man sticker ut från mängden i dagens innehållskaos - där alla vill synas och höras samtidigt.

Lär dig hur du producerar bättre innehåll i Christines presentation "Write well, be understood" från Mynewsday 2021!

Vår mest populära guide: Den ultimata SEO-guiden

Vill du driva massor av organisk trafik och förbättra din ranking på sökmotorernas resultatsidor? I så fall kommer denna SEO-guide att ge dig allt du behöver för att komma igång! Med flera tusen nedladdningar redan var den Mynewsdesks överlägset mest populära guide under året.

Vårt mest lästa blogginlägg: 5 sätt att skapa mer engagerande innehåll

Bra innehåll måste väcka intresse. I det här blogginlägget lär du dig hur du får lojala följare och skapar engagemang kring ditt varumärke!

Hoppas du fått en härlig avslutning på året och är redo att möta 2022 med ny inspiration och kunskap! Om du vill ha ännu fler användbara tips, mallar och innehåll, se till att besöka vårt bibliotek!

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jourhavande presskontakt

Jourhavande presskontakt

Presskontakt Pressfrågor
Adam Karseland

Adam Karseland

Presskontakt Press contact 079-075 64 25

Relaterat innehåll

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se