Gå direkt till innehåll
#MNDCause – så vill Mynewsdesk skapa en bättre värld

Nyhet -

#MNDCause – så vill Mynewsdesk skapa en bättre värld

Mynewsdesk lanserar Social Innovation Project för att hjälpa hjälporganisationer. Målet är att hjälpa dem att nå ut till fler människor för att på så sätt nå sina mål.

– Vi har sett hur icke vinstdrivande organisationer använt Mynewsdesk för att både nå och överträffa sina mål. Nu vill vi ge den chansen till organisationer som kanske inte skulle ha resurserna till att göra det annars, säger Peter Ingman VD Mynewsdesk.

Projektet går ut på att varje anställd på Mynewsdesk väljer en organisation inom ett område de själva brinner för. Organisationen får ett gratis nyhetsrum som de kan använda för att publicera sina nyheter och nå ut till fler människor. Förutom möjligheterna som nyhetsrummet erbjuder får de även kompetensen hos mynewsdeskaren som valt dem. Tillsammans kan de arbeta för att nå upp till organisationens mål.

Mynewsdesk är ett företag som brinner för människors lika värld och att skapa en bättre värld. Men i stället för att Mynewsdesks ledning ska bestämma vad företaget ska rikta in sitt social innovation-arbete på gavs varje anställd möjligheten att göra sitt eget val. Idén togs fram gemensamt av alla anställda under en konferens i oktober.

– Det här är ett fantastiskt sätt för oss att både bidra till en bättre värld samtidigt som det knyter samman de anställda i ett så snabbväxande och föränderligt företag som Mynewsdesk är, säger Peter.

Målet för Mynewsdesk är att hjälpa över hundra mindre organisationer och sådana som fortfarande är i uppstartsfasen. Oavsett hur många det till slut blir är det viktigaste att hjälpa de som väljs och ta deras kommunikationsarbete till nästa nivå. Vi vill hjälpa dem att hjälpa fler.

Just nu arbetar alla anställda med att välja sin organisation. I februari kommer projektet att ta fart ordentligt då vi startar vårt samarbetet med organisationerna. Följ hur det går för projektet Social Innovation Project antingen i vårt nyhetsrum eller på Twitter under hashtagen #MNDCause.

Bild via Flickr: Kaushik Patel

Ämnen

Kontakter

Jourhavande presskontakt

Jourhavande presskontakt

Presskontakt Pressfrågor
Adam Karseland

Adam Karseland

Presskontakt Press contact 079-075 64 25

Relaterat innehåll

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se