Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Vem vill du se på Mynewsday 2014?

Vem vill du se på Mynewsday 2014?

Äntligen har sommaren kommit till Sverige, men vi på Mynewsdesk längtar redan till hösten. I oktober är det dags för 2014 års Mynewsday – höstens mest underhållande och inspirerande PR-evenemang.

Mynewsdesk produktuppdateringar, vår och sommar 2014

Mynewsdesk produktuppdateringar, vår och sommar 2014

Vårt mål är att hitta lösningar på de utmaningar som PR- och marknadsvärlden står inför. Här kommer en sammanställning på vad som hänt i verktyget under våren och sommaren 2014.

Månadens bästa PR-kampanjer

Månadens bästa PR-kampanjer

Varje månad går våra kollegor i London igenom mängder av PR-kampanjer och sammanställer de allra bästa i sin ”Top of the PR pops”. Det är alltså höjdpunkterna från PR-världen under den gångna månaden. Läs om vilka kampanjer de tycker är de allra bästa under månaden och varför just dessa lyckats.

5 steg till innehåll som sökmotorer älskar

5 steg till innehåll som sökmotorer älskar

Att skapa innehåll på din webbsajt är en av de absolut bästa investeringar du kan göra. Och för att lyckas med ditt innehåll är det viktigt att ta hänsyn till både dina användare och till sökmotorer.

Träffa oss i Almedalen

Träffa oss i Almedalen

Mynewsdesk är givetvis på plats i Almedalen i år igen. Vi är där för att träffa så många intressanta personer som möjligt och hjälpa dig att nå ut med dina budskap under veckan.

Vad är content?

Vad är content?

Det fantastiska med innehåll, eller content, är att det kan anta formen av nästan vad som helst. Det enda som sätter gränser för ditt content är det verkliga värde innehållet ger din publik och kvaliteten på det du skapar.

Mynewsdesk Umeå bjuder på superfrukost inför sommaren!

Mynewsdesk Umeå bjuder på superfrukost inför sommaren!

Den 3 juni bjuder Mynewsdesk Umeå in dig till en superfrukost med temat content marketing och SEO. Du kommer att få lyssna till Jakob Rydberg från Contentbyrån och Rebecca Hansson från SESNordic som svarar på frågor som "Hur maximerar vi vår kraft på nätet?", "Hur får vi fler kunder och säljer mer med hjälp av innehåll och SEO?".

Stick ut med ett effektivt innehållsskapande

Stick ut med ett effektivt innehållsskapande

Ingen produkt eller tjänst är för osexig för att det inte ska gå att förvandla det till intressant content. Men tjärvar ditt innehållsmaskineri och du har svårt att komma på nya saker att skriva om är det lättare sagt än gjort. Här ger vi dig fem enkla tips för hur du kan tänka kring ditt innehållsskapande.

After Work med Söders bästa utsikt

After Work med Söders bästa utsikt

Torsdagen 15 maj är det äntligen dags för Mynewsdesks traditionsenliga vårfest! Med mat, dryck och trevligt häng på Söders kanske trevligaste takterass vill vi fira in våren och sommaren med dig.

Vägen till ett populärt nyhetsrum

Vägen till ett populärt nyhetsrum

Företag blir allt bättre på att med sin kommunikation vinna sin publiks hjärtan. Det går inte längre att tränga sig på och skrika ut reklambuskap ingen efterfrågat. Förtroende kan bara vinnas genom att ärligt berätta om det som ditt företag brinner för. Hur mycket ni än älskar er produkt så brinner ni för att lösa ett problem där produkten är verktyget för att lösa problemet.

Vill du lära dig mer om brand journalism?

Vill du lära dig mer om brand journalism?

Då ska du läsa vår senaste guide “Din guide till Brand Journalism”. I guiden reder vi ut vad begreppet brand journalism egentligen innebär. Du får även konkreta tips på hur du bygger din strategi, hittar publiken och skapar relevant innehåll.

Visa mer

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se