Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Det bästa på Mynewsdesk i Göteborg under 2013

Det bästa på Mynewsdesk i Göteborg under 2013

Ett år på Mynewsdesk går väldigt fort då det händer väldigt mycket hos oss. Vi på Göteborgskontoret ville med en kort video summera vad vi tyckte var roligast under året samt skicka en julhälsning till alla kunder, kollegor, partners, branschkollegor samt nära och kära. Så, från oss alla till er alla, God Jul och Gott nytt år. 


Kramar

- Mynewsdesk Göteborg. 

Vinnare Årets Nyhetsrum 2013

Vinnare Årets Nyhetsrum 2013

Vinnarna av Sveriges mest prestigefyllda pris inom digital PR är äntligen utsedda. Priset delas ut till de företag och organisationer som bäst lyckats med sin digitala PR under året och på ett nytänkande sätt lyckats nå igenom bruset.

Tre trender från #PRbussens första vecka

Tre trender från #PRbussens första vecka

PR-bussen har tagit sig halvvägs på sin resa genom Sverige och tar nu en välförtjänt helg. Till att börja med vill vi tacka alla kommunikatörer som har tagit sig tiden att träffa PR-bussen och delat sin kommunikationsvardag med oss.

Nominerade Årets Nyhetsrum 2013

Nominerade Årets Nyhetsrum 2013

Äntligen kan vi presentera de nominerade för Årets Nyhetsrum 2013. Hundratals företag och organisationer har synats och tillslut har vi nu fyra nominerade kvar inom varje kategori.

Att koka PR-soppa på en spik med Johanna Snickars

Att koka PR-soppa på en spik med Johanna Snickars

Mynewsdesk bjöd på torsdagen in till seminarium med Johanna Snickars, PR-chef på Nordnet. Johanna berättade för åhörarna om hur de kan arbeta med PR på en liten budget och effektivt ta tillvara på allt som företaget skapar och få stort genomslag.

Vässa din kommunikation inför Årets nyhetsrum

Vässa din kommunikation inför Årets nyhetsrum

Årets Nyhetsrum börjar närma sig med stormsteg, men än är det inte för sent att nominera ditt eget eller något annat varumärke som utmärker sig med sin digitala närvaro. Är du själv osäker på hur du kan utveckla ditt arbete på Mynewsdesk kommer här några enkla tips för att ta ditt Nyhetsrum till nästa nivå.

[Läslista] Mynewsdesks 6 favoritartiklar

[Läslista] Mynewsdesks 6 favoritartiklar

Varje vecka kommer vi på Mynewsdesk tipsa om trevlig läsning från veckan som varit. Artiklarna kommer alltid att handla om PR, kommunikation och digitala medier – ämnen som på något sätt kan hjälpa dig i ditt arbete.

Visa mer

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se